The I Tupasaporteya

Never Knowingly Tupasaporteya.

Hitta fina möbler

Bra restaurang solna.


Göra det fint hemma


Man vill ju ha det fint hemma och det finns mycket som gör att det blir fint och hemtrevligt. Jag tycker att det är viktigt att man har det hemtrevligt det är nog det som är viktigast för mig. För man vill att det ska vara en plats om man tycker om att vara på och att andra känner sig bekväma. Det handlar inte alltid om vilka möbler som man har om dom är nya eller gamla utan om att ma får en härlig känsla i hemmet som gör att man trivs bra.

Mysigt med lampor

Det är mysigt med lampor och med bra belysning tycker jag, det gör så stor skillnad men ljus källor. Sen att man har tavlor och mattor och textiler det är saker som jag tycker gör stor skillnad. Och att ha växter hemma gör också mycket.
Ja det finns så mycket som man kan göra och som är kul att göra hemma för att få det fint och hemtrevligt. Finns många fina tidningar och program som man kan kolla för för att få lite mer inspiration till vad man kan göra och vad man ska satsa på. Ibland så behöver man se någon annan gör det för att förstå hur det ser ut och se hur det skulle kunna se ut hemma hos sig själv.
Sen så är det så kul att kunna se hur det blir och man blir så glad när man känner att det har blivit så som man ville och att man känner att man mår bra av att vara hemma och man känner att det är något som man behöver för att det ska bli så bra som möjligt och det finns så mycket som man kan göra för att man ska trivas lite extra bra hemma. Och tur är väl det.